Vores netværk og samarbejdspartnere

Vi indgår i netværk og samarbejde med andre erhvervsdrivende og interessefælleskaber, der alle arbejder for ideen om at skabe bedre råvarer, bedre fødevarer, af bedre kvalitet og med bedre smag.


Ud over at markedsføre vores varer, er det er en central del af vores virke at være med til at støtte, påvirke og udbrede disse holdninger gennem deltagelse i relevante netværk.


Vi har lavet en gruppe på Facebook, som er et uformelt forum, hvor alle interesserede kan være med og hvor alle input er velkomne. Her lægger vi også mange mere uformelle informationer, oplæg til diskussioner og måske spørgsmål.

"Synes godt om" os og bliv opdateret med en masse skønne tilbud og interesante informationer om økologi og vin Find os på Facebook Økologisk og biodynamisk vin - mmmmm

Det vil også være her vi lægger informationer om hvor og hvornår vi deltager på "Farmers Markets". I sommerhalvåret deltager vi ofte på Farmers Markets i Sorø (Frederiksberg) og Taastrup (Domhuspladsen) i et forsøg på at øge opmærksomheden på økologiske kvalitetsvarer.


 

 

Slowfood Odsherred

Vi er medlem af Slow Food - en verdensomspændene organisation, der gør et stort stykke arbejde for at fremme den gode kvalitet af råvarer og fødevarer generelt. Desuden er det et centralt virke for organisationen at bevare og fremme egnsspecifikke råvarer og fødevarer.


Sloganet er: "Good, fair and clean"